Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Bu nedenle henüz mürtefi bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında himaye sağlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir canipının ayan olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak kucakin kullanılmaktadırlar.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü çabucak kapının çabucak açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangına karşı güvende geçirmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların can emniyetliğini sahip olmak için kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla cesaret oluşum etmekteyiz.

Bu nedenle, yangın kapısı sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Kullanılan kapı fitili kucakin yaman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha iktisadi kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim esenlanabilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli düzgün ise buna rabıtalı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder peşışını getirmektedir.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde ergürmek olduğu ciğerin, olası olan en gücük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini çıkarmak üzere önlem alınmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en koca kalite ve en yaraşıklı hediye politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Report this wiki page