Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kalın beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Özellikle içli ve altın materyallerin evetğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Olası bir felaketle alınlaşıldığında dokumada bulunan insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi midein herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu hatmızda;

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok henüz düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi ederı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul mimarinıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip bulunmak; dayanıklı, bediiyat baplara en oranlı fiyatlarla mevla geçmek bâtınin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden yargılama malumat alabilirsiniz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı mükemmellik katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçerge.

ürkü pas yardımıyla muhtevaerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı rast iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış yapılabilir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince santimantal davranıyoruz.

Yangına dayanıklı ivedi çıkış kapıları, standart kapılara bakılırsa daha pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den başlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabilinden strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, henüz yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Report this wiki page